På allmän begäran…

tvättbräda

På allmän begäran. Eller i alla fall på någons begäran. Jag skrev häromdagen om en snabb och effektiv tvåstegsmetod för att bli ung och vacker.

Då ville en av mina kommentatorer veta hur man gör för att bli lite tuff i stället. Han har alldeles rätt. Det var ju en svårartad genusslagsida i det där inlägget.

Nu har jag researchat och hoppas att denna lika enkla som effektiva enstegs-metod för en tuff framtoning i någon mån ska kompensera för mina försummelser.

Det här inlägget postades i Att tolka, Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på På allmän begäran…

 1. Karin på Pettas skriver:

  Ja, varför ska man krångla till livet när det finns nät för det mesta?

 2. Musikanta skriver:

  Jag ska tipsa maken om denna utmärkta enstegsmetod.
  Ingrid

  • Karin skriver:

   Ta det lite försiktigt. Jag har noterat att det inte är alla herrar som uppskattar omtanken. Det händer att en och annan fnyser lite förnärmat och menar att med den perfekta kropp som han redan har finns det verkligen ingen anledning…

 3. Skogsgurra skriver:

  Jo, hmm.. Det var ju jag som ville ha tips. Om hur man kan bli lite tuffare – inte bara outsägligt skön.

  Den där metoden ger ju bara sexpack. Jag hade tänkt mig lite mera heltufft. Från vahetere? Jo, hjässa till fotabjäll. Eller vare fjässa till huvudbjäll? Svårt med de där gammaldags vändningarna. Full Body and Soul. Det skulle jag vilja bli tuff på och i.

  Jo, jag känner till de lantliga uttrycken. Men låter det vara eftersom det råkade bli så.

  • Karin skriver:

   Total make over, alltså? Nä. Det här är vad vi har att erbjuda. Take or leave it, liksom.

   • Skogsgurra skriver:

    Det var nog ett ärligt menat försök. Och nog jag har råmaterial som skulle kunna resultera i de vackraste rutor. Jag tackar för visad entusiasm och intresse men har insett att både jag och omgivningen troligen mår bäst av att jag fortsätter i min lite mjukare framtoning. Det börjar bli lite kyligt för den där sortens övningar, dessutom.

 4. Kicki skriver:

  … och så här har dom hållit på så länge jag kan minnas…

 5. Pysseliten skriver:

  Och jag kommer att tänka på den här sexbomben när jag ser dom där musklerna!

  • Karin skriver:

   DET skulle nog killarna på bilden bli väldigt glada om de fick veta! Men oj, oj, oj vilken isstriptease. Iiiih, sade jag när han lekte säl på isen med bara magen.

Kommentarer är stängda.