Om

Om man ständigt slarvar bort eller omvandlar anteckningsböcker och kalendrar till kladdpapper och inköpslistor, om man ofta tänker att det där borde jag skriva om, om man läser böcker som man vill kommentera och diskutera med andra, om man översätter och stöter på svåra begrepp eller underhållande fenomen, om man har ett specialintresse som man vill dela med andra – DÅ verkar det här med en blogg vara en smidig lösning.

Det finns en ruta för kommentarer efter varje blogginlägg. Jag hoppas det dyker upp lite synpunkter där. Det är bara att klicka på ordet kommentar och skriva in. Om det verkar krångligt går det bra att skriva till min e-postadress i stället:

karin[snabel-a]karinenglund.com

PS. Nu har jag äntligen klurat ut varför syrran – och kanske andra som inte protesterat – inte kan se alla bilder. Det beror på vilken webb-läsare man använder. Jag brukar använda Firefox, men då faller en del bilder bort om man använder Safari. Så nu ska jag försöka komma ihåg att redigera och lägga in bilder via Safari i fortsättningen. Men det lär dröja innan jag går tillbaka och fixar tidigare inlägg.