Varsågoda, ett skönhetstips i två enkla steg!

Först söker jag på nätet efter en app till ritbrädan. Lite senare kollar jag om det verkligen är Kladdkakans dag idag (det är det!) och då dyker det upp massor med reklam för ritbrädsrelaterade appar och  pryttlar. Man förstår varför NSA gärna samarbetar med Google, som har sådan totalkontroll över allt vi gör

kladdkaka

KLADDKAKANS DAG var det alltså som jag sökte på…

Den vanligaste reklamen handlar annars om olika föryngringsknep och produkter.  Det här tipset delar jag gärna med mig av. Enkelt, snabbt och effektivt. Nu har jag i ärlighetens namn inte gått in och kollat någon länk eller läst om Julias Första Hemlighet Om Rynkor men jag tycker bilderna säger allt om hennes fina tvåstegsmetod. Jag har räknat ut att den helt enkelt måste bestå av följande: Steg 1 – tvätta håret och byt från grå till rosa tröja. Steg 2 – sluta rynka pannan och le lite grann.

Ni ser, det är ju hur lätt som helst! Möjligen ska man tänka lite på ljussättningen också när man fotograferar. Upplättningslampa framifrån på bild två blir bra.

rynkmetod

Det här inlägget postades i Debatt, Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Varsågoda, ett skönhetstips i två enkla steg!

 1. Kicki skriver:

  Attans, jag har just bakat glutenfri äppelpaj.

  • Karin skriver:

   Helt OK, tycker jag, eftersom äppelpajen i allmänhet, och den glutenfria äppelpajen i synnerhet, saknar egen dag. De får samsas med kladdkakan, helt enkelt!

 2. Nilla skriver:

  Jaha, jaha. Då kan jag meddela att resultatet när man byter ut en grå tröja mot en rosa (med glitter) är migränattack! Det var i alla fall vad som hände mig. Felet var kanske att jag struntade i att tona håret?

  • Karin skriver:

   Kan vara glittret! Kan du plocka bort det, kanske? Det gör troligen att curry-korsen kommer i oordning omkring dig och då vet man ju hur det blir.

 3. Skogsgurra_8 skriver:

  Det där är nog bra.
  Men i rättvisans namn borde du ta in tips om hur en som redan är vacker kan bli lite fulare. Det är nämligen jobbigt att gå omkring och vara uppseendeväckande vacker.

  Eller kanske byta sin skönhet mot en tuffare look. Tuff – det skulle jag gärna se ut som. Och då pratar jag inte om att se ut som en medlem i familjen Tufftuff.

  • Karin skriver:

   Inga problem, SG, det är bara att köra tvåstegsprogrammet baklänges:

   1. Ta av dig din rosa tröja och sätt på dig en grå i stället, gärna med missklädsam halsringning och låt håret bli så skitigt som möjligt.
   2. Rynka panna och ögonbryn ordentligt och se barsk/missbelåten/sur ut.
   Se också till att ljussättningen på den bild du tar efter förvandlingen är lite hård och att den träffar från sidan så att rynkorna framhävs. Plättlätt!

 4. Jag har roligt när jag läser din blogg och kommentarerna – tack för skrockande skratt!

 5. Kulturchefen skriver:

  Iiiih; var jag omedvetet under någon slags marknadspåverkan när jag inte köpte en utan TVÅ kladdkakor idag?!

  • Karin skriver:

   Mycket sannolikt ett fall av subliminal reklampåverkan. Frågan är bara vilken av de fyra vanligaste metoderna du utsattes för:

   – Företagsloggor på enstaka bildrutor på bio eller i TV- program.
   – Meddelanden strax under hörbar nivå i bakgrundsmusik.
   – Meddelanden inspelade baklänges inmixade i musik.
   – En stor bild gjord av små bilder eller med små bilder inlagda (som pixlar), där de små bilderna är reklam, men den stora ser ut som något annat.

   Jag tror på baklänges. Tänk efter, har du inte hört ordet akakddalk i samisk musik då och då under dagen?

 6. Krönikören skriver:

  Vilket husmorsknep! Ska nog tvätta håret i morgon.

 7. Pingback: På allmän begäran… | Karin Englund

 8. Musikanta skriver:

  Underbart inlägg. Jag ska genast ta till mig tipset även om jag inte byter till rosa tröja. Ack, hur många vackra skära tröjor har jag inte köpt och stoppat in längst in i garderoben efter att ha provat dem hemma i lugn och ro! Inte roligt att se ut som en gris…

  • Karin skriver:

   Vet du vad, jag tror att du är lite väl självkritisk där! Men trivs man inte i ett plagg så gör man inte, hur mycket omvärlden än påstår att man passar jättebra i det.

   Men det blir alltså bara tvåstegsmetodens andra steg för din del? Funkar säker jättefint!

Kommentarer är stängda.