Pausfågel

Här har vi en pausfågel, i väntan på nästa stadshusakvarell. Den uppstod av sig själv på min palett när färgen torkade in över natten. Hela fågeln fanns där på morgonen, med öga, näbb, bakgrund, allt. Utom klorna och den lilla grenstumpen som jag kladdade dit med ett fuktat lillfinger Och så drog jag bort lite grått från bröstet, men det kunde jag ha låtit bli.

Så där är det ju med akvarell. Det slumpmässiga, färgernas egna påhitt och flöden blir ofta det bästa resultatet.

Det här inlägget postades i Att måla, fåglar, färg, Tur och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på Pausfågel

 1. Nilla skriver:

  Mina kommentarer försvinner fortfarande! :(

  Skulle den här, av någon anledning hitta fram så vill jag säga: FINA målningar <3

 2. Nilla skriver:

  Tjohej! Jag ska alltså inte skriva dit min url, struntade i det och då funkade det!

  • Karin skriver:

   Men varför i allsin dar skulle du inte url:a? Jag fattar absolut ingenting. Men är i alla fall glad att du hittat ett sätt att överlista min korkade vad-det-nu-är som stoppat dig!

Kommentarer är stängda.