Vår. Bra gör-det-själv-tips!

Våren är veckans tema, men den är lika sällsynt här som blogginläggen blivit på denna sida.

Jag lånar en bild från nätet, som cirkulerat de senaste dagarna. Fint tips från vårt östra grannland om hur man kan få det lite vårligt i alla fall!

Därmed är det slut på teman för denna månad och det verkar också som om temaskrivandet börjar ebba ut. Det kanske är dags att pausa? För OM nu våren skulle råka hitta hit i april blir det ju ett intensivt vårbruk i stället.

Hursomhelst brukar vi ta tidigt sommarlov och det kanske blir så i år också. Lite tidigare än vanligt.

Och så får vi se om vi tar nya tag i höst. eller inte. Bloggandet fortsätter ju i alla fall på våra olika håll och det är trevligt att få besök, eller att titta in hos alla de bloggare som deltagit. Tack Livsrummet för marsteman!

Seså, ut och måla tulpaner nu! Här är de som deltagit i vecko-temabloggandet: Anki,  Anna, Byfånen, Matfreaket,  Livsrummet, Olgakatt Musikanta,  Yvonne, och Paula

Det här inlägget postades i Att måla, Efterlyst, färg, Lördagstema och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 svar på Vår. Bra gör-det-själv-tips!

 1. Karin Eklund skriver:

  Man kan ju som sagt måla dit våren om den inte vill komma själv! Härlig bild!
  Det har varit diskussioner ett tag vad gäller Veckans rubrik, att det skulle tas en paus p.g.a att så få är med och skriver. Olgakatt och Musikanta gjorde avslut för gruppen, redan i och med Olgakatts teman men så dök Livsrummet upp och så fortsatte det hela ett tag igen med blandad kör.
  Själv har jag stigit av helt och hållet men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig om det blir en nystart längre fram mot hösten till.
  Och vi finns ju kvar här och där trots allt. Jag kommer att titta in och läsa dina inlägg när du skriver.
  Glad Påsk Karin!

  • Karin skriver:

   Visst är den fin, den finska lösningen på vårproblemet!

   Ja, det har glesnat i denna tappra skara efter mer än tio år! Kul att lära känna alla och många finns ju kvar även om temat upphör. Många av bloggarna finns ju kvar och det är alltid kul att besöka temakompisarna.

   Glad påsk till dig och Uffe också!

 2. Nu kom kylan igen. Och snön ligger kvar, en hel del på sina ställen. Så då är det väl dags att besöka Colorama och börja måla våren.

 3. Olgakatt skriver:

  Och även här vaknade vi till ännu en snöig dag. Nu börjar t o m jag bli litet trött på vintern.

  • Karin skriver:

   Ja, det är väldigt tröttsamt. Kylan känns kallare när den inte stämmer med almanackan. Idag värmde inte solen ens mitt på dagen. Kändes onaturligt.

Kommentarer är stängda.