Halvårskoll

Juli – en sommarkväll på Örnbogatanskannad

Augusti – ett Gotlandsträdskannad-1

September – höstanemonerskannad-5-1

OktoberVersion 4 – alpmarton

November – sen höstVersion 2

December – trappan upp till akvarellgruppen på Bastugatanskannad-5-kopia-3

Tack för i år och gott nytt 2017!

Januari kommer kanske med lite snö, som häromåret vid farfarsstugan i Horndal.skannad-8-4

Här är temabloggarna och för januari tror jag att Jordgubbar och bubbel tar över temaansvaret: Anna Ankis tankar   Jordgubbar och bubbel  Livsrummet   Pettaskarin  Tove Olberg olgakatt Min natur Pensionären på ön 

Och här är Annas förslag till januariteman:

1. Börja om från början
2. Vintervila
3. Tillit
4. Gungstol

Det här inlägget postades i Att måla, Lördagstema och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

17 svar på Halvårskoll

 1. kicki skriver:

  Så fin halvårskoll!

 2. Anki skriver:

  En härlig halvårskoll med underbara målningar!
  Gott Nytt År!

 3. matfreaket skriver:

  Gott nytt år!
  Vilka fantastiska målningar, så fina!!
  Jo, även om jag tycker att snön kan låta bli att komma nu så lär det ju komma. Och om jag tänker efter så är det ju skönt med ljuset snön ger.

 4. Tove Olberg skriver:

  Så det blev en utställning av halvårskollen, finemang!
  God fortsättning på det nya året!

  • Karin skriver:

   Det gick lite fort det där… Ska se till att lägga till temabloggarna också, som jag brukar.
   Och tack Tove för kluriga teman i december! Beda var svårast!

 5. Anna/notonmusic skriver:

  Åh vilken härlig bildkavalkad och vad GLAD jag är att farfarsstugan finns här hemma på bild också! Den där trappbilden är helt underbar, ljuset som faller in! Det ensamma höstlövet likaså… vilken akvarellist du är Karin! Gott Nytt Målarår!

  • Karin skriver:

   Tack! Det var ju ett ovanligt lättfixat temaämne för mig: bara att bläddra lite i (den ständigt växande) högen med akvareller.

   Vad bra att du har fixat teman! Gott nytt musik-, skriv- och allmänt fixarår!

 6. Underbara akvarellmålningar. God fortsättning på det nya året.
  Hälsningar
  Birgitta

 7. Yvonne Käll skriver:

  Hej!
  Jag har tagit upp mitt bloggande igen efter några års träda. Hittade hit via Anki och hakar gärna på temabloggarna. Vill också berömma dina otroligt fina bilder, har själv försökt fuska i akvarell men finner att jag inte har nån vidare talang dessvärre. Kul se dina alster framöver. Ha det så bra och vi ses väl igen i månadens tema./ hälsar Yvonne

  • Karin skriver:

   Hej Yvonne och välkommen i gänget! Jag tror det kommer att bli fler som återvänder till sina bloggar och andra som börjar blogga, i alla fall känner jag till några som börjar tycka att Facebook känns lite flyktigt och Instagram och Twitter för kortfattat.

   Akvarellandet kan man också alltid återvända till. Jag har gjort det några gånger under de senaste årtiondena och varje gång har jag känt mig som en absolut nybörjare. Men den här gången har jag kämpat på lite mer envist och så småningom hopps jag det ska bli resultat…

 8. Har sett några av dina akvareller tidigare och gillar juli skarpt. Och snön faller snart även i Hjo. Tror jag de sa på tv.
  God fortsättning!

  • Karin skriver:

   Mycket snö bli’re, tydligen. Just som jag tänkt ta en tur uppåt Dalarna. Farfarsstugan lever nog upp till akvarellen om ett par dagar!

   God fortsättning även i Hjo!

 9. Musikanta skriver:

  Njuter av ALLA dina fina akvareller! De är suveräna – särskilt trappan!
  Ingrid

Kommentarer är stängda.