I betraktarens öga

Jag var lite sen i starten med lördagstemat förra veckan och har inte riktigt hunnit ikapp. Här kommer dock mitt bidrag till Olgakatts temaförslag: I betraktarens öga.

1845034-1

Det var det första jag kom att tänka på när jag såg rubriken, så det är möjligt att fler har gjort samma val. Ska bli intressant att se, när jag nu ger mig ut på rundvandring bland lördagsbloggarna, som jag inte riktigt har koll på, men dessa är med (vilka har jag glömt?):

Det här inlägget postades i Att tolka, Efterlyst, Livet, Lördagstema. Bokmärk permalänken.

12 svar på I betraktarens öga

 1. Karin Eklund skriver:

  Man ser vad man vill se eller inte vill se. Såna är vi :)

  • Karin skriver:

   Ja, själv var jag nog lite som den där tjejen när jag var yngre och vägde 48 kilo. Jättetjock, tyckte jag att jag var. Det blev VALKAR i sidan om jag böjde mig tillräckligt mycket. Senare har jag insett att valkar är något helt annat…

 2. kicki skriver:

  Påminner mig om den där grå tråkiga gumman jag mötte i ett varuhus, i en spegel.

 3. Olgakatt skriver:

  Ja, jösses, de där bilderna stämmer nog rätt bra. Minns en strand på Kreta med tyska turister. Damerna var prydliga men alltför många av herrarna saknade totalt självinsikt och en svensk man i mitt sällskap utbrast: ”Det där är verkligen ingen syn för konfirmander!”

  • Karin skriver:

   Och samma sak i Italen – jag har förundrats över dessa män som skulle klä bäst i burkini, men som uppträder så gott som nakna, men en uppsyn som visar att de tycker sig vara guds gåva till den kvinnliga delen av mänskligeten!

 4. Anna/notonmusic skriver:

  Hahaha – En bild säger mer än tusen ord. Det var verkligen en passande illustration till veckans tema!

  • Karin skriver:

   Jag såg bilden för jättelängesedan i en tidning och klippte ur den. Men inte sjutton vet jag var det klippet finns idag, om jag ens har det kvar. Så jag är väldigt nöjd med att jag lyckades hitta den på nätet!

 5. Tove Olberg skriver:

  Träffsäkert inlägg!

 6. Musikanta skriver:

  Underbart! Kunde inte varit ett mer passande inlägg till ämnet.
  Ingrid

Kommentarer är stängda.