Badsäsongen inledd

Vilken dag – både valdag och handdukens dag på samma gång. Eftersom jag poströstade häromdagen firade jag handdukens dag med ett primiärdopp i sjön.

Det kändes lite kallare än jag trodde att det skulle vara, så jag letade upp en termometer och kollade. 17 grader. Det borde inte vara outhärdligt kallt, för jag har satt 16 grader som nedre gräns. Men 17 graden nu på våren, när jag är lite ovan, känns kallare än 16 grader gjorde i höstas. Det är bara att hålla på eftersom jag gillar att simma mer än jag ogillar kylan. Efter ett tag har man vant sig igen. Huvudsaken är att den här sjön, som är min favoritsjö, är badbar igen.badsjö

Valresultatet tror jag inte att jag ska kommentera, det är så många andra som är i full färd med att göra det.

 

Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Badsäsongen inledd

  1. Kicki skriver:

    Brrr, jag tycker 24 grader är lagom. Nu är det exakt två år sedan du, Birgit och jag badade i Rossen. Då var det nog varmare än 17 grader. (eller är det tre år sen?)

Kommentarer är stängda.