Det där kan jag också!

Waldemarsudde är alltid värt ett besök. Om inte annat för de fina blommorna och vackra blomsterarrangemangen. Miljön är pampig och arrangemangen brukar vara av det där slaget som man kan beundra som konstverk, men som man inser att man knappast kommer att ta efter hemmavid. Annat än möjligen en och annan vit blomkruka med vita pelargoner i.

Men nu! Nu skapar Waldemarsudde en ny blomtrend som jag kan haka på hur naturligt som helst. Tyvärr har jag inga bilder på mina egna arrangemang så ni får hålla tillgodo med de här i stället. Men så där ser det ofta ut hos mig också.

slokar2slokar

Uppdatering: Här är den där trivsamma salongen som ab skriver om i en kommentar. Jodå, det slokas där också!w-uddesalong

 

Det här inlägget postades i konst och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Det där kan jag också!

 1. Olgakatt skriver:

  Förr eller senare….

  • Karin skriver:

   Konstigt nog var det rikligt med vatten i vasen. Undrar om man lägger i något slokfrämjande medel i det?

 2. ab skriver:

  Alla blåmmer tar slut….

  Men Waldemarsudde är väldigt trevligt för att vara ett så stort hus – särskilt det där rummet med alla fönstren mittemot matsalen. Där vill jag sitta och fika efter middagen med tjugo upplysta, humoristiska, humanistiska människor!

  • Karin skriver:

   Di gör det, blåmmera. Men visst är det fiffigt att slutfasen får vara höjdpunkt, så att säga. Det är i alla fall så jag tänker se saken fortsättningsvis.

   Och ja, W-udde är förvånansvärt mysigt i all sin storslagenhet!

 3. Karin skriver:

  PS. ab, nu har jag testat att kommentera hos dig, men jag lyckas inte. Något jag missar, tydligen. Logga in? Men hur och med vad? Här kan du i alla fall se både kommentaren och det besked som nätet ger. Mystiskt, tycker jag.
  ab-kommentar

 4. Pysseliten skriver:

  Bra trend! Undrar om torra rosor någonsin kommer tillbaka? Jag har en fin bukett i vas …

  • Karin skriver:

   Torra rosor vore väl helt rätt för Waldemarsuddes salonger. Undrar om dom läser min blogg eller om man ska tipsa mer handgripligt.

Kommentarer är stängda.