Det kliar!

måste byta

Det känns inte riktigt bra. Det är liksom nåt som skaver. Kanske måste byta…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skaverUsch, det blev ju bara värre! Måste byta igen.

 

 

 

 

 

 

 

 
kliar

 

 

Men! Nu kliar det ju som sjutton på magen. Vad ÄR det här för billigt skräp!

Det här inlägget postades i Att tolka. Bokmärk permalänken.

8 svar på Det kliar!

 1. Kicki skriver:

  Det är klart det kliar, nickel i jeansknappen och gifter i kläderna. Då kliar det, såklart.

  • Karin skriver:

   Och lite skaver det kanske om man tänker på hur bomullen odlas och tischorna sys. Jag vet inte hur just detta fabrikat har det med miljöcertifiering, shyssta arbetsvillkor för arbetarna och annat. Men visst undrar man ibland…

   • Karin skriver:

    PS. Och stan är alltså tapetserad med denna kvinna som ser ut att må riktigt dåligt.

    • Kicki skriver:

     Ja man undrar hur dom får ihop det. Odling, frakt, tillverkning, frakt igen, marknadsföring, hyra och löner och så landar det i 79 spänn. Det kan inte bli mycket till löner det inte.
     Jag ser ju inte såna kläder numera. Är man utan lön så köper man inte kläder. Blir man dessutom uppfostrad av Emma så är det kvalité som gäller i alla led. Nu är det på modet att laga.

 2. Det kliade även här när jag såg kvinnan med tummen i fickan och glappet i tröjan som visar magen lite lagom mycket – varför då?

  • Karin skriver:

   Ja skaver och irriterar, gör det. Och vem riktar sig reklamen till? Undrar hur effektiv den är, egentligen. Nåväl, ännu ett skäl att undvika tunnelbanan!

 3. Pysseliten skriver:

  Prissättning är så intressant, för vi konsumenter verkar betala vad vi än ställs inför. Jag köpte en ny grönsakslåda till mitt kylskåp för 500:-, en plastlåda på Coop eller Claes Olsson i samma storlek kostar aldrig mer än en hundring, om ens det. Vad gör kylskåpsplasten så exklusiv. En tisha kan kosta allt från typ 79:- till 790:- eller ännu mer.
  Jag har noterat att tulpanförpackningarna ibland innehåller 9 tulpaner och ibland 10, det gör ju bara att jag känner mig blåst på en tulpan när jag råkat köpa 9- packet, den psykologin funkar bara om priset jag betalar är 29 eller 30 kronor … Tjoho! 29:- är ju rena rama fyndet! Känner mig rätt ofta som en korkad konsument!

  • Karin skriver:

   Så är det ju. Jag saknar Hemmets forskningsinstitut, Råd och Rön-råd och allehanda konsumentvänliga tester och råd, som gjorde (på det glada sjuttiotalet) att man åtminstone visste när man fattade ett korkat beslut. Nu trevar man i en konsumtionsdjungel och blir lika glatt överraskad varje gång en vara funkar ett halvår efter garantitidens utgång.

Kommentarer är stängda.