Logisk som en treåring

kommer kopiaTreåringen (eller i alla fall väldigt-snart-treåringen) satt i vardagsrummet med sin far och ropade att jag också skulle komma. Jag på väg uppför trappan till övervåningen för att hämta något, så jag ropade lugnande tillbaka att ”jag kommer” och fortsatte uppför trappan.

Treåringen tittade lite bekymrad på sin pappa, och konstaterade: ”Farmor är inte så duktig på att komma”.

Det här inlägget postades i Ord, Språk och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Logisk som en treåring

 1. Musikanta skriver:

  Underbar teckning! Treåringar är väldigt kloka för det mesta. Det stämde ju precis…

 2. ByFånen skriver:

  Jag vet en man som kallade sin hustru för jaskaba (korta a:n alla). Det var inte så populärt… men det var väl just vad du skulle, bara alltså.

  • Karin skriver:

   Precis. Och jag förklarade också för treåringen att det där ”Jag kommer” var lite som Alfons pappas ”Jag ska bara”, men han såg skeptisk ut. Såg faktiskt ut som om han tänkte ”Varför sa du inte det då?”

 3. Krönikören skriver:

  Självklart! Du behöver öva på det. :)

Kommentarer är stängda.