Men, borde han inte…

Kommunikationskoma kallar vi det i familjen, det där meditativa tillståndet som man gärna försjunker i medan tåget/bussen/tunnelbanevagnen rullar och går. Som häromdagen när jag satt försjunken i tankar på tunnelbanan, då något i omgivningen försökte tränga sig in i mitt medvetande.

Killen mitt emot hade långt blont trassligt hår, där sladdarna från hans iPhone försvann. Inget konstigt med honom egentligen, men det var något som inte stämde. Fötterna stämde inte! Först tänkte jag: ”Men, borde han inte tvätta fötterna!” Och sedan: ”Han är ju barfota!”

Och så tittade jag en gång till. Och igen. Så plockade jag också upp min telefon och låtsades läsa meddelanden, medan jag tog den här bilden. Barfotaskor! Undrar om det är skönt? Blir det inte kallt? Han gick av vid Centralen, innan jag hann fråga honom.

Det här inlägget postades i Att tolka och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Men, borde han inte…

 1. Karin skriver:

  Så roliga skor!:)

 2. Kicki skriver:

  Det lär ta ganska långt tid att pilla in alla tårna i rätt fack. Och sedan får vi skriva om Povel Ramels visa Ta på dig skorna.

  • Karin skriver:

   Skulle fungera som badskor, kanske? Och klarar man av fingervantar kanske det går att krångla på sig barfotaskor också. Men just nu känns rejäla kängor mer lockande.

  • Skogsgurra skriver:

   Det där har kliat i huvut nästan två dygn. Nu vet jag; AV ska det vara!
   Sockiplast? Fanns det inte nåt sånt? Ny variant? Fast designad.

   • Karin skriver:

    Ta aaaav dig skorna,
    osv
    ooooh

    Varje gång du tar av dig skorna
    Så medge att det känns skönt
    Det betyder att apan i dig
    Har ännu en framgång rönt
    Uh! Fantastiskt

    Han var duktig, Povel.

    Jag tror det är vad jag fångat på bild. En uppgraderad variant av sockiplast.

Kommentarer är stängda.