Välsorterat

Den lokala mataffären överraskar ofta. Både för det som finns och det som inte finns. Lammfärs, till exempel, det finns aldrig, inte lamm överhuvudtaget. Eller osthyvel. Hittade jag inte heller.

Jag höll nästan på att köpa en mandelkvarn i stället. Bara för att jag hade kunnat. Men å andra sidan har jag redan två mandelkvarnar så att jag hängde tillbaka den igen. Men kanske, kanske jag svarar nästa gång redaktörn frågar om det är något jag behöver från affären: ”Ja vill du vara gullig och köpa en mandelkvarn!” Det känns som en sådan oväntad husmorsreplik som jag så gärna skulle vilja få användning för.

Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Välsorterat

 1. Kicki skriver:

  Undrar om det är en mandelkvarn dottern behöver i inflyttningspresent? Eller har hon en redan, eller två eller är det min kanske?

 2. Karin skriver:

  Jag har en mandelkvarn, kom jag underfund med när jag såg bilden här. Fast jag använder som parmesankvarn…

  Karin

 3. Krönikören skriver:

  Vad det mals i den här bloggen! ;)

  Berätta om reaktionen när du ber redaktören om en mandelkvarn.

  • Karin skriver:

   Ja det är ett evinnerligt malande! Lovar berätta om redaktörns reaktion ifall jag vågar be honom köpa en tredje mandelkvarn.

Kommentarer är stängda.