Påminn mig om ett år?

Jag fick detta budskap häromdagen. Så sant, så sant. Det är nu ett år sedan jag började blogga. Eller ett år sedan redaktörn fick ett blogg-kit av mig, eftersom jag tyckte att han borde börja blogga. Jag lovade se till att hans blogg var startklar, så jag måste ju testa själv hur man gör. För mig finns fortfarande en hel del att lära, men min förhoppning är i alla fall att redaktörn ska komma igång snart.

Och under tiden funderar jag lite till på om jag ska trycka på ”Ja”-knappen eller ”Påminn mig igen om ett år”.

Förr eller senare hamnar vi väl ändå alla här: Här slutar Internet

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 svar på Påminn mig om ett år?

 1. Skogsgurra skriver:

  Många är intresserade att förse en med ett liv. Konstigt nog så verkar detta alternativa liv innebära saker som skogspromenader, umgås med släktingar och vänner eller något annat i längden ganska tråkigt. Vem har egentligen något nöje av att gå i skogen dagarna i ända – eller sitta och tjata om samma saker med de efter några veckor rätt tråkiga (inget personligt) släktingarna och vännerna?
  Måste väl finnas roligare saker att göra? Exempelvis att hitta likasinnade på nätet, delta i diskussioner där många olika åsikter kommer fram i stället för att tugga om samma sak gång på gång – som det ofta blir i den lilla lokala gruppen.
  Jag funderar på att starta en ”Don’t get a life action group”. Bra komplement till TPH-amatörerna och SACS.

  • Karin skriver:

   Jag tar det som ditt indirekta svar på min likaledes indirekta undran om jag ska fortsätta med bloggandet.

   Och apropå det där irleriet… Verkar inte bli någon tur norröver på ett tag eftersom redaktörn – som går till vissa ytterligheter för att skjuta upp sitt bloggande – nu vårdas för en lunginflammation.

 2. Skogsgurra skriver:

  Det hela har nu blivit komplicerat och mångtydigt. Svaret är JA – fortsätt.
  Och sluta stressa redaktörn. Du ser ju hur det sätter ner motståndskraften och i slutänden leder till sjukdom. Hälsa honom och berätta att du sänkt förväntningarna. Det tror jag är en bra medicin.

  • Karin skriver:

   OK och OK. Fundera lite på namnet på din ”Don’t get a life action group”. Ta bort action? Byta till ”Commando Don’t get a life?” Men om man vill designa en snygg akronym får man jobba lite på det.

   Håller annars med om att det ofta dyker upp en moraliserande kommentarer till det här med att ”hänga på nätet”. Och så har det väl alltid varit när det gäller platser där man utbyter informell information: hänga vid korvkiosken, eller hänga i gathörnen, t.ex.

 3. Skogsgurra skriver:

  Men hänga på galgbacken har tydligen varit OK?

 4. Skogsgurra skriver:

  Huvudrollen, förstås. Vilket kommer mig att tänka på madame Guilllotine – med rolling heads. Säkta, försökte lite galghumor.

Kommentarer är stängda.