Mellandagsrea

Gran någon? Finfin kvalitet. Mycket bra pris vid snabb affär.

Det här inlägget postades i Debatt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Mellandagsrea

 1. Kicki skriver:

  Har du börjat brodera??? Nä, det var ett julkort va? Fint.

  • Karin skriver:

   Börjat brodera? OK, det var ett tag sedan jag gjorde det sist och mina textila konstverk är sedan länge spridda i diverse flyttar. Möjligen missade du den perioden av mitt liv och jag grämer mig fortfarande att jag inte tog bättre tillvara en hyfsat snygg sak med citrusfrukter som tema. Den där tomten är ett litet broderat julkort, som jag hittade på någon vind.

 2. Kicki skriver:

  Citrusgrejen var en kudde va? Vart tog den vägen?
  Om inspirationen rinner till så kan jag bistå med garn. Om den inte rinner till så kan du kolla på http://broderi-karin.blogspot.com/ Hon har gjort en bok som heter Karins broderier, det måste ju vara en uppmaning till dig.

  • Karin skriver:

   Ja, en kudde med ett stiliserat mönster, ifyllda cirklar, klyftor osv, från apelsinorange, via citrongult till limegrönt. Var rätt nöjd med den, i alla fall då. Sist jag såg den måste varit på sjuttiotalet.

 3. Kicki skriver:

  Ja jag har minnen av den, den var fin. Men om det kliar i fingrarna så kan du ju kila till http://litetnystan.se/ och skaffa lite garn och sticka en halsduk till någon behövande.

Kommentarer är stängda.