Lördagsteman i februari

imagesOj, det här skulle jag ju ha förberett lite bättre, lördagsteman för februari. Det är min tur att föreslå teman och då kan man ju liksom ta chansen att hitta på några favoritämnen. Men å andra sidan är det bra med den där utmaningen att skriva om något man inte funderat på alls. ”Nej”, tänker man först, ”detta kan jag absolut inte skriva någonting om”. Men så ligger temat där i bakhuvudet någon dag och det brukar (nästan) alltid dyka upp någon association. Eller bild. Eller båda.

Men då vill det ju till att lördagsbloggarna får sitt tema i förväg och då börjar det bli brått, för på lördag är det ny månad och nya teman igen! Det får bli tema T, så får vi se hur det går. Här är mina temaförslag:

1  Tåg
8  Trapp
15 Tvätt
22 Träna

Fler som vill vara med? Det är bara att haka på. Länka till din blogg i kommentarsfältet, så tar jag med dig på listan. Just nu har vi följande lördagsbloggargäng: Gnuttan Helena Karin på Pettas Livsrummet musikanta Olgakatt, Pysseliten och jag.

Och – trumvirvel! – ny lördagsbloggare: Filifjonkan (eller Fru Filifjonk funderar, som det fullständiga namnet lyder).

Det här inlägget postades i Lördagstema. Bokmärk permalänken.

13 svar på Lördagsteman i februari

 1. Pysseliten skriver:

  Toppenbra teman! Tjoho!

 2. Karin skriver:

  Go for it! Denna veckas tema (tåg) kanske du har en och annan synpunkt på…

 3. Musikanta skriver:

  Vet inte om jag håller med Pysseliten, haha, men något ska jag väl försöka skriva i alla fall. Åtminstone det första.
  Ingrid

 4. HeLena skriver:

  Det här blir skoj! Jag fick genast en idé….

 5. Malin skriver:

  Får man vara med i erat gäng…… skrap med foten?

  http://frufilifjonkfunderar.blogspot.se/

 6. Olgakatt skriver:

  Tack för månadens utmaningar och även för blänket på min blogg! Har varit ganska apatisk ett tag men hoppas orka resa mig och komma igång igen!

 7. Gnuttan skriver:

  Tack igen för, tror jag i alla fall det bliver, roliga teman. Och kul med en ny deltagare!

Kommentarer är stängda.