Famous last words…

”Och så håller jag tummarna för att denna sida alla fall fungerar ett tag till!” Skrev jag i förra inlägget och så for jag till Tel Aviv där jag är nu och vad händer? Jo, det blev stört omöjligt att komma in på sidan, ingen uppkoppling överhuvudtaget, trots en  Wi-fi-anslutning som fungerar perfekt. ”Uppkopplad” står det i överkanten på datorn. Och på ett annat ställe ”Connected”

Så jag rotade runt lite bakom kulisserna och hittade en inställning som verkade innebära att datorn visserligen var uppkopplad till den husets Wi-fi, men sedan trodde den att den bara ska umgås med omvärlden via ComHem-servern i Stockholm och det funkade inte så bra. Efter lite micklande och omstartande fick jag igång uppkopplingen och nu känner jag mig som värsta datahackern.

harvihavetDet kommer kanske någon rapport härifrån framöver. Fast inte fick jag med mig den lilla sladd som man kan föra över bilder från kameran till datorn med (nej, min uråldriga kamera har inte bluetooth).

Men någon liten mobilbild kan det väl bli ändå. Tills vidare kan jag rapportera att det är strålande sol, 24 grader varmt och en mild bris från havet…

Och kolla, där borta där har vi havet…

Det här inlägget postades i Att resa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Famous last words…

 1. Kicki skriver:

  Njut! här är +9 duggregn och grådis.

 2. Nilla skriver:

  Sitter här INOMHUS OCH HUTTRAR. Fatta lyxigt du har det.

  • Karin skriver:

   Försöker fatta. Men för säkerhets skull tar jag nog en sväng till stranden idag (23 grader ii vattnet), som realitycheck, liksom.

 3. hyttfogden skriver:

  Rapport från Bergslagens regnskogar: likadant här fast 12 grader och stundtals ösregn.
  SG erättar om solsken och 25 plus, det lär visst ska vara varmare än vanligt så här års i Camargue.

  • Karin skriver:

   Men 12 grader är ju ändå en förbättring i förhållande till häromdagen då det ju var minusgrader! Man får väl vara glad att man får vara tacksam och tänk vad gott regnet gör för foderbetorna!

 4. Musikanta skriver:

  Duktig du är som fick igång uppkopplingen – mycket imponerad!
  Ingrid

 5. Pysseliten skriver:

  Härrrligt! Idag ska jag bada. Anders i badutmaningen har hoppat i, så nu måste jag också bada. 25:e oktober INTE 25 grader i vattnet!

Kommentarer är stängda.