Lördagstema: vad vill du uppleva som turist?

Äntligen lördagstema! ”Vad vill du uppleva som turist?” undrar Karin på Pettas och det är ju ett favoritämne för en gammal reseledare.

Dessutom råkade just denna lördag sammanfalla med ett besök, i verkliga verkligheten, just på Pettas. Kan inte bli bättre, tyckte jag och drog iväg över havet tillsammans med syrran och Pensionären. grisslehamn

Fina dagar på ett sensommarvarmt Åland med milda vindar, fantastisk inackordering, god mat, spännande och lärorika besök på museer och konstrundans ateljeer, roliga och givande samtal på Pettas. Perfekt! Så vill jag ha det som turist, är det korta svaret. Det långa svaret (dvs varför jag ha det så och på vilket sätt det var bra och bilder utöver den här mobilkamerabilden från Grisslehamn) får ni vänta lite på, på grund av teknikstrul. Dvs lite ogenomtänkt packning, där mina olika teknikdelar inte gärna vill fungera ihop. Det kommer mera…

Det här inlägget postades i Att resa, Lördagstema och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Lördagstema: vad vill du uppleva som turist?

 1. Olgakatt skriver:

  Kan knappt vänta!

 2. Karin på Pettas skriver:

  Inte jag heller!:)
  Tack, tack, så fint det har varit!

 3. Pysseliten skriver:

  Nej men oj, är det lördagstema dax! Tur på något sätt att det var om turism, jag har precis bloggat om helgens vandringsresa till Österrike. Det var en perfekt semester ur turistsynpunkt: bra väder, enkel tillvaro, närproducerad och god mat, härlig natur och många härliga upplevelser! Som Åland ungefär.

  • Karin skriver:

   Och dessutom har du förmånen att förstå språket! Det var väldigt trevligt på Åland att man kunde förstå och göra sig förstådd. Det gör det verkligen så mycket lättare och trevligare. Som att det var helt naturligt att dröja sig kvar vid frukosten ett par timmar i intressanta diskussioner med värdparet!

 4. Pysseliten skriver:

  Lördagstemadax! Cheezes … (Feber och yrsel är inte ens en ursäkt!)

Kommentarer är stängda.