Glad påsk! Nu med glatt påskpyssel!

påsktapet

Uppdatering när det är för sent att fixa: Kicki, samt andra som ev läser i Safariprogrammet. Min tjusiga påskversion av Bayeuxtapeten funkar ju bara i Firefox, tydligen. Och bilden ligger därhemma i en annan dator, så det är inte fixbart, i alla fall inte nu. Så jag får vädja till er fantasi i stället.  

Men kolla, jag hittade Bayeux-kitet. Ha, här kommer alltså en ny påskscen på torget, med lite blandat innehåll. Det påskigaste jag kunde hitta i kitet. Går bra att försöka själv.

Det här inlägget postades i konst. Bokmärk permalänken.

8 svar på Glad påsk! Nu med glatt påskpyssel!

 1. Kicki skriver:

  Detsamma till er, var ni än håller hus.

 2. Karin på Pettas skriver:

  Glad Påsk till Er också!

  Kör försiktigt!

  • Karin skriver:

   Tack detsamma till er allihop! Bayeuxtapetpåskkortet fick bli årets påskpyssel. Fast nu upptäcker jag att den inte funkar i Safari, bara i Firefox. Hmm… Och inte kan jag ändra, för bilden ligger i hemmadatorn.

 3. Krönikören skriver:

  Glad påsk till er också!

Kommentarer är stängda.