Galleri Fredag: En bild säger mer än tusen ord

Annika utanför Umeå ger oss fredagsteman denna månad och idag är det En bild säger mer än tusen ord. Och det är ju inte det lättaste att åstadkomma. Jag hittar ingen bild som är så talande bland mina egna, så det får bli lånta fjädrar idag. På sajten Odd stuff hittar man de mest häpnadsväckande saker, bland annat en bildserie som heter ”Ögonblicket innan”, eller ”A moment before”. Det är rätt blandat, roligt, fånigt, otäckt, en del äkta och annat uppenbart arrangerat. Här är ett smakprov.a moment

Det här inlägget postades i fredagstema och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

26 svar på Galleri Fredag: En bild säger mer än tusen ord

 1. Karin på Pettas skriver:

  Den bilder säger allt och litet till.
  Dramatiskt så det förslår

 2. Nilla skriver:

  Huga, stackars räv! En väldigt stark bild.

 3. Musikanta skriver:

  Lägger till länken till mina bokmärken.
  Kram

 4. Kultursjefen skriver:

  Åh, spännande! Mja, tror inte man kan vara säker på utgången här …

 5. Skogsgurra skriver:

  Säker på att det inte är Terje som ligger bakom bilden?

  • Annika skriver:

   Ja, man blir lite skeptisk när man ser ”alltför fantastiska” naturbilder, men man kan ju inte misstänka alla fotografer för att manipulera bilder… Det är i alla fall en fantastisk bild och man får hoppas att den är äkta! :-)

   • Karin skriver:

    Orsa kompani lovar ingenting bestämt! Det är som sagt en och annan bild på den där sajten som man blir lite fundersam inför. När en tiger tar ett språng mot en karl som står där intet ont anande ”ögonblicket innan”. Det ska mycket sinnesnärvaro till för en fotograf att bara stå kvar och plåta då.

 6. Myhran skriver:

  Oj, rent spontant hoppas jag att räven klarar sig!

 7. Kicki skriver:

  Oj, och jag tror jag såg ”Ögonblicket efter” någonstans häromdagen, men jag kommer ju inte ihåg var. Det gick inte bar för räven.

 8. Kicki skriver:

  Nu ska vi se om jag lyckas,
  örn tar räv

 9. Lotten Bergman skriver:

  Jag ville också se fortsättningen, som den gam jag är. Men fann den inte – bara en herrans massa länkar till fotografens sajt; här finns några stillbilder i en snutt på Youtube. Fast så här gick det till en helt annan gång.

  • Karin skriver:

   Tack Kicki och Lotten! Nu slipper jag ligga sömnlös en natt till och grunna på hur det gick med rävstackarn. (Fast då blir det väl att ligga och grunna på hur örnstackarn ska få mat…)

 10. Lotten Bergman skriver:

  Ha, nu länkade vi ju nästan samtidigt till samma bild fast på två olika ställen, Kicki!

 11. Kicki skriver:

  Fast det var ju inte hela sanningen, räven klarade sig men blev utan mat a href=”http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11173026.ab”>forts. bildspel

Kommentarer är stängda.