Galleri Fredag: Något som gör mig glad.

Desiree håller oss med teman för fredagsgalleriet och idag är det Något som gör mig glad. Det var sannerligen inte lätt! Nog finns det mycket som gör mig glad, familjen, vännerna, vackra höstfärger, trevliga utflykter, bra böcker… men var finns bilderna? En barnbarnsmålning får symbolisera alltihop.

Det är femåriga dotterdottern som är konstnär. Hon brukar göra detaljerade teckningar med säker hand som hon sedan färglägger, men här har hon släppt loss och skapat fritt med färgerna. Bilden föreställer ”solen och havet och träden och allting”.

Här finns övriga fredagsgallerister:

Det här inlägget postades i Att rita, fredagstema. Bokmärk permalänken.

16 svar på Galleri Fredag: Något som gör mig glad.

 1. Desiree skriver:

  Vad duktig hon är ditt barnbarn. Jättefint konstverk som man blir glad över. Glad över de fina färgerna hon komponerat ihop och glad över att få en sådan fin gåva från någon man älskar mycket. Trevlig helg.

 2. Kicki skriver:

  Så bra det blir med en kärleksfull lärare.

 3. Penny skriver:

  Sol, hav och träd och allting är ju verkligen glädjekällor!

 4. Musikanta skriver:

  Hade det varit en vuxen som gjort bilden hade den varit värd mycket pengar säkert… Nolde kanske? Underbar målning! Jag får se till att min egen lille femårige konstnär börjar måla med vattenfärger.
  Ingrid

 5. Karin skriver:

  Barns teckningar, målningar går raka vägen in i hjärtat. De är så rakt på i hela sin intensitet, man kan ju inte annat än att bli glad:)

 6. HeLena skriver:

  Livet helt enkelt, i den bilden. Härligt!
  Jag blir också glad:)
  Fortsatt skön helg!

 7. Skogsgurra skriver:

  Douglas Adams skulle ha gillat den skarpt. ”Livet, Universum och Allting”

Kommentarer är stängda.