Å då sa jag till Björklund…

ariehHär ser vi yngsta dotterns pojkväns mammas kusins mans bror, Arieh Warshel, som samtalar med utbildningsminister Björklund.

Jag hoppas verkligen att han berättade för Björklund att det inte funkar att ryta till den svenska skolan: ”BLI BÄTTRE!”  Eller att det inte är någon bra idé att låsa klassrummen för eleverna som kommer för sent. Mycket bättre att göra skolan så intressant och lockande att de inte vill missa något. När jag fått veta vad det samtalade om i går kväll lovar jag förstås att rapportera!

Det här inlägget postades i Debatt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Å då sa jag till Björklund…

 1. Karin på Pettas skriver:

  Jaa, det får man verkligen hoppas på.
  Kan du inte säga åt dotterns pojkväns mammas kusins man att han ska säga till sin bror att det var det han skulle säga åt Björklund utifall att han missade det.

 2. Krönikören skriver:

  Oj. Då är du praktiskt taget släkt med en nobelpristagare. Grattis! Du måste berätta hur han gjorde med frackskörten – det kanske finns något knep.

  • Karin skriver:

   Det bästa knepet, som tydligen också tillämpades av nobelpristagaren och alla familjemedlemmarna, är att le lite roat åt alla förhållningsorder och göra som det faller sig bäst. Skulle man råka sätta sig på frackskörten i stället händer faktiskt ingenting förfärligt. Annat än att de möjligen blir lite skrynkliga.

Kommentarer är stängda.