May the force be with you

Det var Intergalaktiska Star Wars-dagen i lördags, den fjärde maj. Det borde jag kanske ha uppmärksammat. Min enda lilla referens till dagen gjorde jag, just den fjärde maj, i en kommentar på Evas blogg, där hon skriver om hur barnbarnet Milton skryter i lekparken om att ”Min farmor har kraft”. Väldigt snygg och subtil Darth Vader-referens tänkte jag och  ville inte vara övertydlig i min kommentar, så jag skrev bara ”May the Force be with you”. Men kanske jag skulle ha skrivit, som seden bjuder: ”May the Fourth be with you.”

Här kommer i alla fall en Darth Vader favorit i repris. Darth i den intergalaktiska kantinen, med Eddie Izzard.

Det här inlägget postades i konst och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på May the force be with you

 1. Musikanta skriver:

  Är det bara jag i hela världen som inte har sett Star Wars och därför inte har en susning om vad det handlar om?

  • margaretha skriver:

   Nej då Ingrid, jag visste inte ens att det rörde sig om Star Wars! Vi är åtminstone två.
   Margaretha
   som inte ens
   saknar sagda
   film i sitt liv

   • Karin skriver:

    Då är ni tre, Ingrid och Margaretha, för killen i kantinen har ingen vidare koll heller. Han säger till Vader att han måste ta en bricka till sin mat. Den intergalaktiska härskaren svarar nedlåtande, ja man skulle rentav kunna säga high-falutin’: ”I AM DARTH VADER.” Killen i kantinen låter sig inte bekommas: ”You still need a tray.” Och sådär håller det på.

    Redaktörn tycker att min humor är lite barnslig och det kan han nog ha rätt i…

Kommentarer är stängda.