Till och med telefonförsäljare undviker henne…

“Every time she laughs, an angel dies. Even telemarketers avoid her. Her birth was payback for the sins of man. But you know the worst thing about her? She works for the library.”

En rolig och tänkvärd blogg har lagt ner, Arga bibliotekstanten finns inte mer. Jo, den finns kvar på nätet än så länge och det går bra att gå in och läsa inläggen, men tyvärr kommer inga nya folkbildade instruktioner om hur man ska bete sig på bibblan.

Citatet överst kommer från den populära TV-serien Parks and recreation, och beskriver bibliotekarien Tammy. Arga bibliotekstanten skriver att det inte riktigt är den bild man brukar se av bibliotekarier annars. ”Mycket uppfriskande.”  Och hon tillägger ”Själv får jag nog fila lite mer på mina onda talanger innan jag kommer upp i Tammys klass”. Det stämmer nog, men rätt så infam(a) kan den eller de allt vara, de(n) som ligger bakom pseudonymen Arga bibliotekstanten.

Det här inlägget postades i Att läsa, Böcker och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Till och med telefonförsäljare undviker henne…

  1. Nilla skriver:

    Synd att hon slutat då!
    Men jag har också slutat blogga, men börjat igen.
    Ska gå in och läsa lite.

Kommentarer är stängda.