Nämenvadärnudethär?!

Det är ju i morgon som världen ska gå under, inte idag. Hörni, vad är detta? Har SVT köpt TV-rättigheterna och tidigarelagt evenemanget? Så får man väl inte göra. Jag hade planerat en god natts sömn innan och nu…  vad gör man? Jag ska anmäla tilltaget till Radionämnden. Vet inte riktigt om det strider mot paragrafen opartiskhet och saklighet eller kanske den om mediets genomslagskraft, eller rentav paragrafen om god underhållning. Jag menar: EN FREDAGSKVÄLL! När vi alla vet att det i morgon är exakt 7000 år sedan Noak seglade iväg. Och dessutom att 5x10x17 i kvadrat är 722500 vilket är precis så många dagar som har gått sedan Jesus korsfästes. I morgon alltså.

Men så möts man av detta i stället. Jag vill inte se eländet. Går nog och lägger mig i alla fall. God natt! Hoppas jag.

Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Nämenvadärnudethär?!

  1. Annika skriver:

    Vi ingår alla i den globala tv-industrins maskineri. Och en sak kan vi vara säkra på – att den dagen världen går under kommer det att ske i direktsändning! :)

  2. Karin skriver:

    I så fall byter jag nog kanal!

  3. skogsgurra skriver:

    Lite rätt fick han ju ändå till slut. Som så ofta så var det dock för sent och för lite. Grimsvötn har ju inte ens stoppat flyget. Men lite ragnarökaktigt känns det väl ändå som?

Kommentarer är stängda.