Sista passet

Avslutning i yogaklassen idag på stranden i vackra Ile Rousse och temat är förstås lila, vad annat. På väg till stranden stöter jag på en liten staty som ser ut att göra en solhälsning. Någon har satt på henne en tröja, så att hon inte ska frysa i morgonbrisen. Är det lila tema så är det.

Övriga bilder visar yogamattor i väntan på vår klass, samt den skickliga instruktören Linda, både rättvänd, i krigarposition och  upp-och-ner.

Morgonpassen på stranden innebar att vi bokstavligen fick hälsa på den uppgående solen med våra mer eller mindre fulländade solhälsningar.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Sista passet

 1. Eva skriver:

  Från en som genomled bröllopet i fransk teve. Inte kul! Den franske reportern tog helt över, man hade inte en chans att höra vad någon sa på engelska och lyssna till de olika rösterna, allt överröstades av pratsam högljudd fransk översättning. Att de vill ha det så? Jag vill ju lyssna på den som talar, en diskret textremsa är så mycket bättre och en begåvad reporters sammanfattning av vad som händer. Men inte en reporter som pratar sönder hela den (i och för sig urtråkiga) tillställningen. Jag undrar också över varför det bara var pojk- och manskörer när jag tittade – en anpassning till burkastilen?
  För övrigt har jag skrattat en lång stund åt bilden av prinsen på balkongen med Kate knäböjande framför honom …. obetalbar!

 2. Cecilia N skriver:

  E’ hon fotoshoppad, hon som står på huvudet? Eller kan man vara så där smal utan att gå av?

  • Karin skriver:

   Nej inte det minsta Photoshoppad. Egentligen hade jag önskat att jag hade kunnat städa upp lite på stranden, för det ser skräpigare ut än normalt, men jag är inte så bra på Photoshop. Så midjan är alldeles naturtrogen, även om den är en smula otrolig. Bara muskler, den tjejen.

 3. Linda skriver:

  Åh, Karin! Så härligt att få ta del av din blogg, du skriver alldeles underbart & vilka vackra bilder! Jag kommer att följa dig ofta från och med nu… hoppas att vi ses snart igen. Om Shanti Linda

  • Karin skriver:

   Linda, bra motiv – bra bilder! Jag försöker behålla lite Korsikakänsla på mattan, trots de iskalla vindarna utanför fönstret. Namaste. Karin

 4. Pingback: Läs Karin Englunds blogg om veckan på Korsika & morgondagens tema | Pilates Complete

Kommentarer är stängda.