Du är den ende

Verkar som om min Mac är extremt monogam. Nu har vi återvänt till scanner 1, som jag nämnde häromdagen, efter att ha icke-umgåtts ett par dagar med scanner 2. Och plötsligt är det inga som helst problem. Mac och scanner fann varandra direkt och scanner 1 spinner som en nöjd katt.

Perfekt scanning på första försöket, inga fåniga meddelanden som  ”hittar inte” eller ”oidentifierad enhet”. Såhär långt kom vi aldrig med scanner 2 och nu när jag klickade på ”Acceptera” flöt det på hur fint som helst.

Kan det bero på att Macen och scanner 1 har skilda sovrum och inte är förenade med kabel. Deras budskap till varandra flyger mellan dem i luften på ett sätt som jag nog inte riktigt är rätt person att redogöra för. De verkar leva i ett harmoniskt förhållande utan att nöta på varandra.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.