Ännu högre kawaii-faktor

Kawaii-Kitty genererar e-postkommentarer. Någon vill köpa Hello Kitty-bensin. Någon annan påpekar att den nog snarare är motorolja än bensin och jag är beredd att hålla med om det. Ytterligare någon menar att kawaii-faktorn på den bild jag visade i går är ganska måttlig och skickar några högoktaniga kawaii-bilder, som denna med Mycket Hög Kawaii-faktor.

Men vad är detta? Ser Kitty lite sur ut på bilden? Det ingår inte i hennes framtoning. Hon har ju inte ens någon mun att se sur ut med. Hon har inget uttryck alls. Hon uttrycker alltid det du vill att hon ska uttrycka. Och mycket riktigt. Om man kollar lite närmare är det bara någon hjärtformad pryl som hon håller i som gör att det ser ut som en sur mun på bilden. Men i själva verket är hon lika med på noterna som alltid.

Det kan faktiskt bli lite för mycket, till och med för en och annan Kitty-anhängare, här utanför Kawaii Paradise i Tokyo.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.